Yocoair spray gör livet enklare

Ingen tycker om dålig inomhuslukt. Lukter som svett är ju helt naturliga men det betyder inte att vi måste dras med dem. Luktborttagaren Yocoair spray fixar biffen och neutraliserar dålig lukt. Detta är en ny typ av luktborttagare som kan dölja dålig lukt.

ta

Sprayen innehåller dessutom naturliga ingredienser vilket gör att den är skonsam att använda. Det rör sig egentligen bara om mineralsalt och vatten. Sprayen är så enkelt att applicera att den kan användas av hela familjen. Barn kan vara riktiga lortgrisar. Men även våra fyrfota vänner är duktiga på att släpa hem lukter.

Du spar pengar genom att använda produkten som deodorant. Håller dig luktfri i 10-12 timmar. Trots detta har den full styrka och effekt mot dålig lukt, mildheten kommer av att det är livsmedelsgodkända ingredienser.

Använda Yocoair spray rätt

Den pedagogiska utformningen gör att Yocoair spray kan användas av alla. När det börjar lukt illa tar du enkelt fram luktborttagaren och du har löst problemet. Självklart kan du även denna luktborttagare för att spraya i luften. Därmed så fungerar den utmärkt till exempel på den lilla toaletten.

Spraya direkt i dina kläder. Så enkelt tar du bort svettlukten, genom att spraya. Vissa skor tål inte att tvättas och då kan detta vara den enda alternativet. Men sprayen får illaluktande skor att bli neutrala igen utan att förstöra material. Alla tjänar på det.

Som unik leverantör kan allt-fraktfritt.se även erbjuda Svettluktsdödaren Spray.eller i den vanliga butikshandeln.

Ta bort dålig lukt på en gång och andas ut

Stank ska inte behöva uthärdas. få bort fotsvett från skor Men det finns fortfarande dem som inte har upptäckt sprayens fördelar. Vissa känner sig tvingade att slänga kläderna när träningssäsongen är slut. Det är bara att spraya på med Yocoair spray, Luktstopparen eller Svettluktsdödaren och se fram emot neutral luft.

Kanske har du läst om andra sätt att få bort dålig lukt. Kanske är du en av dem som lägger en bit kol i skon? Det kan leda till missfärgningar av skon. Detta även då du lägger kolbiten i en påse med hål.

Med en spray så kommer du inte att färga de material som du behandlar. Det kan även tas med på resan. Årstiderna kan vara förrädiska och dölja många överraskningar. Tillvaron blir mycket enklare om du får bort de dåliga lukterna.

En liten och behändig luktborttagare

Kanske har du en bil som luktar, det behöver du inte ha om du använder en luftrenare. Ett enkelt tips är att ta bort gammalt skräp. En luktfri bil är en bra bil, kom ihåg det.

Om det ändå luktar kan du ta fram sprayen. Det kommer att förbättra upplevelsen av bilen igen. Om du ska använda doftprodukter för bilen så är det smart att börja med att ta bort dålig lukt med Yocoair spray eller liknande produkt.