Ska du tala om för andra att de måste ta bort lukt från skor och kläder?

Det är ganska vanligt med folk som klagar på medarbetare och bekanta som inte luktar gott. Fotsvett är en lukt som gör att det luktar på hela avdelningen. Men även kläderna kan lukta. Men kan du tala om för andra att ta bort lukt eller är det oförskämt?

odörspray

Om du har en god kommunikation så fungerar det

Du kan prova dig fram genom att lägga upp det på olika sätt. Men var smart, du kan inte bara flyga på dem och säga ta bort lukt. Det kan verkligen såra. Du kan sprida dålig stämning på jobbet.

Ett sätt att uppmärksamma någon om att få bort dålig lukt i skor är att tala om det för dem. Om ni sitter och fikar eller äter lunch så kan du börja prata om hur ett av dina barn hade skor som luktade illa. Dålig lukt är inte speciellt roligt.

När du vet att ni pratar om samma saker kan du rekommendera- och förklara vad en luktborttagare är. Du kan berätta hur du med en smart spray från allt-fraktfritt.se blivit av med problemet. Att sprayen också fungerar mot röklukt är en bonus.

Om du skött dina kort rätt blir vederbörande intresserad och vill veta mer om hur man TAR BORT LUKT och hur sprayen fungerar. Då kan du tala om var den finns att köpa. För att prova på kan du ju ge din flaska till den som är intresserad.

Om du har en kronisk sjukdom kan det medföra en lukt som du inte vet hur du ska bli av med. Om du berättar om Luktstopparen för någon som är drabbad blir den dig evigt tacksam. Sprayen kan användas från topp till tå.
Den består egentligen bara av vatten och salt.

Var finkänslig

Det är viktigt att tänka på andra människors känslor. Att ta bort lukt kan vara känsligt även för dem som du känner. I hemmet kommer sprayen väl till pass.

Var alltid finkänslig och betänk hur det du säger uppfattas. Men ibland måste du ju faktiskt ingripa. Det kanske är en vän som behöver hjälp Det finns människor som har nedsatt smak- och luktsinne. Då kan det vara helt på sin plats att påpeka.

Men tala tyst om det. få bort fotsvett
Det är viktigt att verkligen ha koll på vem som lyssnar. Då kan man hålla skammen nere på en minimal nivå. Du kan ju tänka dig själv.

Den är helt säker.

Tänk på miljön när du städar. Att använda miljösäkra produkter har stora vinster.

Den måste också vara säker att använda för människor. Det behöver den heller inte vara med dagens smarta alternativ. Den är ju bara gjort av mineralsalt och vatten. Om du smakar på sprayen så smakar den väldigt salt.