Så kan du skydda dig mot coronavirus

Är du en av dem som måste jobba mitt under brinnande coronavirus? Det är enkelt att skydd mot coronavirus. Välj de metoder som fungerar.

Handsprit är inte ditt bästa skydd mot coronavirus!

desinfektionssprit

Myten har levt kvar i många år. Därför tog alla handsprit slut. Trots det är vanlig handtvätt en mycket effektivare metod.

Om du vill vara skyddad mot coronavirus så måste du tvätta händerna. Alkoholen är överflödig. Alkosprit är ingen match för influensavirus.

Handsprit kan göra mer skada än nytta. Efter en spritning är det inte mycket kvar som skyddar huden mot angrepp. Spriten är för svag för att ta död på virussorter.

Dina händer kan bli mycket torra. Porerna förlorar fettet. Går det långt kan du få svara problem med dina händer på sikt. Dessutom får du massa kemikalier på händerna.

Prova en vattenbaserad och katjonisk handdesinfektion istället.

Skippa handspriten helt enkelt. En antiseptisk tvål, som tex. Många rekommenderar produkter som Smittstopp för att bekämpa corona.

Det har aldrig varit enklare att köpa och att använda en bakteriedödande tvål

Arbeta in rutiner för handtvätt. Det spelar ju ingen roll om du är noga när alla andra slarvar. Nu måste vi ta sjukdomen på allvar.

Genom att ställa ut bakteriedödande tvål i kök och på toaletter kan du få fler att ta detta viktiga steg. desinficering Om alla hjälps åt så kan vi klara av det.

Prova antibakteriell spray för ytdesinfektion

Nu måste alla se till att man har ett bra skydd mot coronavirus. coronaviruset är flyktigt och sprids med vinden. Alla kanske inte bryr sig lika mycket som du, det måste du vara uppmärksam på.

Med en bra antibakteriell spray kan du ta hand om handtag, datormus, bord och andra ytor som du och andra på arbetsplatsen kommer i kontakt med. Alla kommer att uppskatta din insats. Spraya den bakteriedödande sprayen på toaletten eller på handtag.

Antibakteriell handdesinfektion finns även som spray. På så vis får du ett extra skydd. Medlet tar bort allt coronavirus.