Prova Grönfri och Prickfri mot olika typer av påväxt för en skönare hemmiljö

Prova att använda produkten på mossan som växer på taket. Takrengöring har aldrig varit enklare. Alla kanske inte känner till Jape men de har utvecklat medel som Grönfri och Prickfri.

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Grönfri och Prickfri produceras av Jape. Medlet går utmärkt att använda på olika typer av mikrobiell påväxt. Den åttaprocentiga lösningen måste spädas ut innan användning.

Spara tid och pengar genom att blanda blandningen själv i en säker miljö. Ibland kan du köpa Bensaltensid i flytande form och som 50 procentiga lösningar. Använd den på säkra ytor.
Mängden kan varieras. En utspädd blandning kostar mindre per liter vätska.

Företag kan använda sig av Grönfri Proffs. Det kan man bland själva också.

Bensalkonklorid

Många har upptäckt fördelarna med Påväxt-Stopp. Då spar du dessutom en rejäl slant. Håll koll på prisuppgångar, det kan spara dig stora summor. 20% billigare.

Lösningen kan användas på alla lämpliga ytor. Grönfri Proffs kan fungera lika bra det.

Det blir alltid ett perfekt resultat

Det är faktiskt så att Prickfri och Grönfri är samma produkt. Du måste ända behandla medlet på lite olika sätt. Produkter som Fulstopp och Bensaltensid är starkare.

Det är viktigt att rengöra ofta

Grön fri är värd vad den kostar. få bort mögellukt Medel som Prickfri ska ju hjälpa dig att hålla rent och snyggt omkring dig. Föroreningarna på taket har ingen chans.

Det är viktigt att vara regelbunden när du städar. Prova att göra ett bokningssystem. Håll mossan borta genom att städa regelbundet.

Prova så får du se

Grönfri och Prickfri ska använda effektivt.

Bensalkonklorid är ofarligt om du vet vad du gör. Skyddsutrustningen behöver inte vara särskilt avancerad. Använd skyddsglasögon också.

Ta för vana att använda arbetskläder då du tar bort mossa på tak och rengör omkring ditt hus med produkter som Grön fri för tak och Prickfri. Det blir säkrare så.

Taket kan vara halt så tänk på att använda ett par stadiga skor. Årstiden spelar ingen roll.