Nu kan du äntligen göra din egen julmust med en läskmaskin

JulmustEN hör julen till. Problemet är bara att vi får släpa hem mycket plastflaskor från butiken.

Men nu finns läskmaskinEN. Du är dessutom med och skyddar miljön.

essenser

Koncentrat passar bäst till hemläsk. En av de främsta anledningarna är att läsken blir mycket godare. Smakessenserna blandar du enkelt och de ger precis den smak du vill ha. De går att använda tillsammans med alla läskmaskiner.

Julmust som smakar så som den borde

När du köper detta koncentrat får du en julmust som verkligen smakar jul. Allt du behöver är en flaska med den klassiska smaken. En flaska ger 12,5 liter. Men om du vill ha en mildare smak kan du få ut ännu mer.

Upptäck nya sätt att använda smakessenserna på

Det är inte bara julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan göra slush också. Det finns även colasmak som du kan använda.

Det dröjer inte länge innan du upptäcker alla fördelar med att göra egen läsk. Blanda smakerna till Sodastream som du vill. Smakkombinationerna är i det närmaste oändliga.

De smaker som du blandar kan inte köpas i butik. Den läsken du gör är dessutom mycket nyttigare. pris aqvia läsk must Det kommer att uppskattas av din familj.

Bubbelvattnet som ingen tröttnar på

Blir du besviken när julmustEN är slut – gör din egen istället. Eller så gillar du bara inte butikens bordsvatten? Med läskkoncentratet behöver du inte oroa dig för det mer.

Du kan blanda nya smaker när du vill. Du blir din egen dryckesblandare.

Välj rätt

När du beställer läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja de som du har störst behov av. Variera lite. Prova olika smaker beroende på event.

Din läsk blir godare än många andra. Du köper dina essenser hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Mixa som du vill.När du känner för något gott och inspirerande är det enkelt att mixa ihop något.