Nu kan du äntligen få bort svettlukt från kläder på ett enkelt sätt.

Det finns kläder som är svåra att tvätta i tvättmaskin. Vissa kläder luktar svett ändå. Det kan därför krävas andra metoder för att få bort svettlukt från kläder.

Luktborttagare är effektiv mot dålig lukt. Det här betyder att du inte måste tvätta sportutrustning som förstörs av maskinen. Du kan även ge dina skor samma behandling.

Svettluktsdödaren används för sportkläder. Luktstopparen håller dålig lukt borta i upp till 12 timmar. Du hittar båda produkterna hos allt-fraktfritt.se.

ta

Få bort svettlukt från kläder med en smidig spray

Det finns flera olika metoder att få bort lukt. En enkel metod är att använda en spray som Yocoair. Med sprayen kommer du åt överallt och kan ta bort lukt när som helst.

Ta med sprayen på resan. Sprayen kan göra underverk när du är på resande fot.

Hur vet man om det luktar svett?

Du kanske tycker att det är en löjlig fråga, men den är berättigad. Men det finns annan lukt också. Om kläderna börjat lukta eller bli missfärgade kan det vara svårt att bli av med.

Det finns sprayer som inte är bra för dina kläder. Det är värt att tänka på. Du vill inte skada dina kläder bara för att du vill få bort dålig lukt. Kontrollera lukterna innan du bestämmer metod.

Ändra tvättrutin

Vissa kläder luktar illa ändå. Ett exempel kan vara syntetiska kläder. När du börjar svettas i dessa så luktar de genast illa. Kanske tvättar du fel.

Ta reda på om det behövs sköljmedel. få dän äcklig doft i lägenhet
Du kan sköta om dina kläder bättre i takt med att du lär dig mer. Så gör du för att få bort svettlukt från kläder.

De gånger man inte hinner tvätta kläderna kan man använda sprayen. Du behöver inte vänta utan produkten torkar snabbt. Har du provat att ha sprayen i bilen?