Med diskmedel och glycerol gör du egna såpbubblor

Du får till de perfekta bubblorna. För att göra stora bubblor krävs glycerol, diskmedel, vatten och lite socker. Då har man det som krävs.

Såpbubblor engagerar både stora och små.

Såpbubblor kan göras över generationsgränserna. Det enda du behöver är glycerin, vatten och diskmedel.

Om man vill ha rätt konsistens så kan man ha i lite socker. Med den här typen av lösning så kan man få riktigt stora bubblor och det blir ju bra mycket billigare att blanda själv då man inte kan jämföra glycerin pris med vad det kostar att köpa färdigt såpbubbelmedel.

Ska man köpa glycerin online?

Om man har bråttom så kan man ju köpa direkt i handeln. Du kan inte göra så fina bubblor av vanlig flytande tvål.

Du kan spara pengar online. allt-fraktfritt.se för då får man även ett vettigt glycerol pris som gör att aktiviteten inte blir dyr. Köpa glycerol Köp hem alla tillbehör i god tid.

Är glycerin farligt att använda sig av för lekar?

vegetabilisk

Hur använder jag flytande tvål säkert? Ja, det funkar fint. Samma sak gäller för glycerin. Man ska ju inte äta det. Glycerin används ju i livsmedel.

Det är inte farligt. De hemmagjorda bubblorna är helt säkra.

Hur ska jag göra?

Man måste ha ett bra verktyg. Att göra en ram av pinnar och snören är en bruklig sed. På nätet så hittar du många tips för hur du kan skapa ett verktyg som du sedan drar genom luften för att få till bubblan.

Du kan göra olika verktyg som du har att byta med. Den här aktiviteten passar som sagt bäst utomhus men om man inte har något val så kan det även fungera i ett större badrum så länge som man är försiktig och beaktar halkrisken.