Med antibakteriell spray kan du desinficera mer än dina händer

En antibakteriell tvål kan göra underverk. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Tvål är oftast bättre än handsprit. Men det kan vara klokt att också investera i en riktigt bra antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Det här är absolut inte istället för handtvätt som du måste fortsätta med för att få ett gott virusskydd. Klart att du ska ha en bra tvål.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Det är känt att coronavirus kan överleva på plast. Om du har en smart antibakteriell spray hemma har du ett mycket bättre skydd mot smitta.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Då dör alla virus. Just handtagen är det många som glömmer bort.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Nu är dina händer en fara igen. Ibland kan man ledas att tro att man har vidtagit alla försiktighetsåtgärder som finns men det har man inte.

Risken minskar med ytdesinfektion. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. Handskarna kan vara avgörande vid en pandemi.

Använd en bakteriedödande spray

Du kanske tror att spray med handsprit kan användas överallt. Det kan vara så att handspriten inte ger ett fullgott skydd. Antibakteriell ytdesinfektion har en bevisat bättre effekt.

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Sprayen kommer åt överallt. Du kan spraya på de flesta ytor.

handsprit

Se till att lagret av bakteriedödande spray aldrig tar slut. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Just nu är det vanligt med influensasymtom. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Många kunder gillar Smittstopp. Köp det online idag.