Man kan behandla din artros med mycket bra glukosamintabletter som du handlar online

Numera behöver man inte godta artros som nödvändigt ont med tilltagande ålder. Det finns idag saker man kan göra för att lindra artros i leder och annat bland annat med glukosamin. Tidigare var apoteket det enda ställe man kunde hitta bra glukosamintabletter på.

Men varför bör man strunta i att köpa glukosamintabletter på apoteken?

Tyvärr är det många som insett att de glukosamintabletter som finns på apoteken inte alls ger den önskade effekten. Den dystra hemligheten är läkemedelsindustrin klassat detta kosttillskott som läkemedel och detta har gett apoteken monopol.

Att detta monopol har gett skyhöga priser på en produkt som egentligen inte kostar så mycket.

glukosamin

Flera studier av glukosamin har gjorts och resultaten visar att ett intag per dag av 1500 mg ger den bästa effekten. Detta oavsett om det rör artros knä, artros fingrar eller annan kroppsdel. Handlar man Artrox glukosamin på apoteket får man trots vad dessa studier visar bara 625 mg per tablett.

Apotekens rekomendation är max 2 tabletter per dag vilket alltså inte kan ge den effekt man söker. Vad ska man då göra? glukosaminpiller för djur har inga restriktioner. Det finns ju både pulver och tabletter i hälsokosthandeln men här rör det sig om produkter med lägre kvalitet som är tänkta för djur. Om du brukar handla online vet du redan att där brukar bra lösningar finnas.

Med tanke på problemen med apotekets glukosamintabletter så är nätet den effektivaste lösningen

Fabrikatet GlukoPlus från Gelest AB är ett alternativ. Bakom detta märke, GlukoPlus, döljer sig glukosamin av mycket hög kvalitet som är avsett för människor. Gelest AB säljer detta som kosttillskott för människor i Storbrittanien.

Lyckligtvis kan man köpa glukosamin både som pulver och tabletter här i Sverige online från allt-fraktfritt eller prisad. Innehållet är garanterat samma glukosamin fast det måste stå att det är för häst eller hund.

Detta måste vara det bästa sättet att handla glukosamin till rätt pris och med hög kvalitet. Som du vet gäller det ganska stränga regler för svenska e-butiker.

Här några väsentliga punkter för en helhetssyn på artrosbehandling

Du måste ge glukosaminet cirka tre veckor på sig att börja verka. glukosamin 750mg Detta är tyvärr den tid det tar innan din kropp börjar producera smörjmedel till dina leder. Då minskar eller försvinner smärtan. GlukoPlus reklam säger: Hjälper inom tre veckor.

Det kan tyvärr visa sig att man trots glukosaminkuren inte blir helt av med sin värk. Man måste stärka kroppen med rätt typ av gymnastik plussat med en heltäckande behandling för att få maximal effekt.

Med hjälp av en sjukgymnast kan man få instruktioner om övningar man kan göra själv i hemmet. Yoga kan vara ett alternativ att testa. Man kan faktiskt prova om en daglig maklig promenad kan minska värken.

Man kanske bör ta sig lite tid och se över hela sin livsstil och kanske bli fri från värken på detta sätt. Redan i 40årsåldern kan kroppens leder börja göra ont eftersom produktionen av smörjmedel har minskat.