Kan jag bli av med coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Några enkla medel finns det ändå. Det är viktigt att tvätta händerna.

Vet du hur du ska tvätta händerna på bästa sätt?

Man har pratat länge om hur man ska lösa coronavirus. Prova antibakteriell tvål. Den typen av tvål måste verka ett tag.

För bästa möjliga resultat ska handtvål eller antibakteriell spray för händer appliceras rikligt. 20 sekunder är minst tid som du ska tvätta händerna. Sedan sköljer du av händerna. Det gör att handspriten blir onödig.

Plocka fram rena handdukar och använd dem. Prova gärna med engångsservetter som du sedan slänger. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Det nya coronavirus finns överallt

Rengör mer än bara händerna. Virus sprids lätt till våra dörrhandtag. Om man samlas kring badrummen kan det vara extra aktuellt.

Coronavirus kan överleva på ytor i flera dagars tid. Det räcker inte bara med en natt. Med en antibakteriell spray för ytdesinfektion kan du ta hand om alla ytor som du kommer i kontakt med. Så lätt är det.

handsprit

Du kan också behandla ytor på saker som du plockar med dig från butiken på detta sätt. Det går bra att använda en säker spray som är bakteriedödande på allt från frukt till mjölkpaket. Sprayer av den här typen är faktiskt bättre produkter mot coronavirus än till exempel handsprit.

Var försiktig

C-vitamin har bevisat goda effekter på vårt immunförsvar. C-vitamin finns även i pulverform, då heter det askorbinsyra.
Behövs inte mer än något gram. Medlet börjar dock verka tidigare. Vissa säger helt andra mått.

Kolloidalt silver är ett kosttillskott i USA men inte längre i Sverige. smittstopp Meningarna går isär om det fungerar, den som vill veta mer kan söka upp Dr. Annika Dahlkvist skriver mycket i ämnet.
Spraya kolloidalt silver på saker som du köpt hem. Dödar alla virus. Bästa fabrikat är IONplus.

Anders Tegnell uppträder i TV och berättar ständigt hur bra allting är och ger goda råd och framstår som en superexpert. Skolorna kan inte följa alla rekommendationer. Prova att hosta i armhålan.
Om förhållandena är de rätta kan coronaviruset leva i upp till tre dagar. Detta råd gav Anders Tegnell redan under svininfluensan för 10 år sedan. Näsdukar och servetter är bra att ha. Gör det som fungerar för dig. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Du kan läsa mer på https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/.

Handskar är en produkter mot coronavirus. Handskarna är bra att ha och dessa kan du till exempel använda då du går och handlar. Se till att handskarna som du köper är virustäta. Men kom ihåg att du inte ska röra dig själv i ansiktet med handsken på. Det är så som coronavirus kommer in.

Om inte masken är tät så gör den ingen nytta. De enklare varianterna skyddar inte mot coronavirus. Köp inte de undermåliga produkterna.

Händerna är dina känselspröt. Använd rätt handdesinfektion så är det ingen fara. Kom bara ihåg att tvätta händerna.