Här kan du läsa mer om den godaste Hallonsoda som finns just nu

Det här är en dryck som andas tradition och nostalgi – och något som läskälskare i alla åldrar tycker om. Om du är sugen på Hallonsoda vill du dricka den allra bästa varianten, men vilken är det? Numera finns det sockerfri hallonläsk och den är ofta precis lika god som vanlig läsk. Men det finns en del fallgropar på vägen.

Det är stor skillnad på att göra din egen läsk hemma och att köpa färdig läsk på flaska i affären. Det är inte alls svårt att göra egen, perfekt Hallonsoda. Köp bara smakkoncentrat för Sodastream och kör igång. Om du har en egen kolsyremaskin är det lätt som en plätt!

sockerfri

Vill du göra Hallonsoda med hjälp av din kolssyremaskin går det bra att göra den både med och utan socker

Vare sig du har en Sodastream eller något annat märke finns det många olika goda smakessenser när du blir sugen på läsk. Under namnet Sodastream hittar du deras egna smaker, men du behöver inte använda dem, utan ta vilka du vill ha.

Essensen som smakar fanta hallon finns både med och utan socker, så att du kan få din läsk precis som du vill ha den. När du vill dricka något sött som är sockerfritt passar Fanta Zero hallon perfekt. Men Fanta hallon zero är inte det enda du kan välja då det är Hallonsoda som du längtar efter.

Ta en titt på utbudet från Aromhuset och imponeras av kreativiteten. läsk Vill du ha riktigt god sockerfri hallonläsk som smakar som den ska och inte som någon beige kopia? Kolla här i så fall. Det här är något för dig som är noga med hur Hallonsoda smakar.

Dagens tips: Gör sockerfri hallonläsk i kolsyremaskin

En kolsyremaskin är en smart sak för dig som är ute efter sockerfri hallonläsk hemma. Spara både tid och pengar genom att göra egen läsk där hemma. Sugen på läsk ibland? Har du en egen Sodastream kan du enkelt bubbla lite dryck när sugen sätter in i stället för att behöva gå till affären.

Så härligt att det finns sockerfri hallonläsk som smakar så där sött och gott – fast utan socker! På så sätt får du något sött och gott att dricka, men du undviker alla eventuella hälsorisker som socker kan föra med sig. På så vis är Zero hallon och liknande smaker ett mycket bra val för familjen.

Unna dig gärna Hallonsoda när du känner dig sugen. Du kan till och med dricka det varje dag. När barnen tjatar om att få läsk igen blir det inga sura miner från vuxna. De vuxna kan med gott samvete låta barnen dricka den läskande drycken – ingen risk för karies här.

Att göra egen läsk med en kolsyremaskin kan också spara in mycket pengar. Det du har betalat för din Sodastream tjänar du ganska snabbt igen eftersom du kommer att kunna göra så mycket läsk. Både barn och vuxna får mycket glädje av en kolsyremaskin.