Gör snygga etiketter på rulle

När det behövs etiketter så är det inte alltid så smidigt att vänta på att ett tryckeri blir klart med dessa. Då är etiketter på rulle mycket smidigare. Det finns ingen gräns för vad du kan trycka.

Det är enkelt men inte oproffsigt

etiketthållare

Att få ett perfekt resultat är inte alls svårt. Du kan till och med göra etiketter med streckkod. Det är inte svårt att etikettera. Alla kan lära sig.

Upptäckt hur roligt det är med etiketter på rulle

Om du använder en bra maskin är det enkelt att lyckas med etiketter på rulle. Du kan välja produkter ur olika prisintervall. De är inte bara för hemmabruk utan också för kontoret och för den som tillverkar produkter.

Det som kan ta lite tid är att man måste fästa etiketterna på produkten. Du kan göra det själv eller använda maskinen. De flesta etiketter är enkla att applicera. Det är viktigt att streckkodEN är synlig.

Så får du rätt etiketter

När det handlar om flaskor så måste etiketterna sitta fast. Man kan inte välja etiketter på rulle som helst. Det är viktigt att etiketten inte ramlar av efter ett tag.

Flasketiketter måste ha rätt form. Det är inte som att applicera på en burk. Etiketten måste sitta rakt utan att vara skrynklig. Behåll läsbarheten genom att sätta etiketten på rätt sätt.

Tryck själv

Det är en fråga som måste få ett svar. Man kan klara av det utan egentlig kunskap. Visst går det att anlita en designer också.

Men att tillverka själv ger oftast ett bättre resultat. Köp de rätta prylarna hos allt-fraktfritt.se.Med en Epson7500G etikettfärgskrivare kan du göra egna etiketter enkelt och snabbt. tryckeri etiketter Det kan inget trycker.

För enklare märkningar med svart text på vita matta etiketter så finns Brother P-touch termoetikettskrivare och 20-talet etikettformat jättebilligt på dustin. Programvaran gör att du kan skriva ut med Excel.

Epson7500G skriver ut med fotokvalitet. Du kan forma etiketterna som du vill.

Ändra färg form och utseende på etiketterna på ett ögonblick. nya märkningsregler eller att klistret torkar ut, att slippa köpa stora upplagor för att få ett vettigt pris är andra fördelar som spelar in.

Tryckerierna behövs dock ibland. Komplicerade produkter kan behöva expertkunskap.

Det är ont om tid ibland. Då kan tryckeriets kostnader vara rimliga. Men det kan löna sig att ordna det själv. Det blir snyggare.