Går det att använda askorbinsyra för att bleka håret?

Kanske har du redan fått tipset om att blanda askorbinsyra med ett bra schampo och vatten för att bleka ditt hår. Men fungerar det verkligen att bleka på det här sättet? Visst kan du använda askorbinsyran men en kemisk blekning fungerar oftast bättre.

askorbinsyra

Om du har känsligare hår måste du vara försiktig

Om det är så att du ofta bleker ditt hår och färgar det i olika färger så vet du att det här sliter på hårets kvalitet. Om du är mitt emellan två hårfärgningar så kan du passa på att fylla på lagret av askorbinsyra genom att KÖPA det.

Askorbinsyra är skonsammare mot håret. Så även om det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det faktiskt vara en bra sak att göra då man vill undvika onödigt slitage.

När tonen blir grön

Att få grönt hår är inget vidare. Det kan ha olika förklaringar. Håret kan bli grönt av klor. Du kan lösa problemet med askorbinsyra. Det gör så att din naturliga hårfärg återkommer.

C-vitamin har många fördelar

Du vet väl att du kan använda askorbinsyra till annat också? Om du äter c-vitamin tillskott så mår du bättre.

Vad är c vitamin bra för? C-vitamin stärker immunförsvaret.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Många vill ha vacker hy

Om du köper c-vitamin i pulverform så kan du behandla hyn lättare. Det enda du behöver göra är att blanda lite askorbinsyra i en bit vatten. Gör detta innan du sminkar dig. Det kan ge en mycket bra effekt.

Du köper det på allt-fraktfritt.se.Askorbinsyra kan användas till det ena och det andra.

Vilka anledningar man har till att köpa askorbinsyra varierar. En burk räcker till mycket. c vitamin tillskott C-vitamin livar verkligen upp. Denna produkt behövs i alla hem.

Ett litet tips är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för gammal. Om den blivit gul så är det bara att köpa nytt. Den kostar inte mycket pengar.