Förhöj smaken med essenser av indian tonic

Det är populärt att använda läsk i alkoholhaltiga drycker. Det gäller att ladda med tillräckligt mycket indian tonic. Du vill inte stå utan när gästerna kommer.

Du kan handla på dig mängder av läsk. Men det finns andra vägar att gå om du vill att det hela ska bli smidigare. Det är ju faktiskt också så att läskedrycker inte bara behövs då det blir groggkväll så visst är det bra att ha ett lager hemma.

När kolsyran behövs som mest brukar den vara slut. Kolsyra till lågt pris kan du köpa hos AGA eller ÖB.

Du kan köpa indian tonic sockerfritt också. Vissa gäster kanske inte äter socker. Bjuda på Gin.

Indian Tonic är känd som en bra drinkmix. Vill man använda den som vanlig läsk istället kan man reducera den till halv styrka.

Du kan göra goda drinkar med indian tonic

Snåla inte genom att köpa billig läsk. Du kan få fräschare bubbelvatten med en läskmaskin som till exempel Sodastream. På bara några sekunder har du gjort egen läsk. Du kan göra ett bubblande glas indian tonic.

AGA använder också sötningsmedel. Om man blandar dricka med sötningsmedel och sprit smakar det inte alls bra.

Aromhuset kan däremot sina saker. Deras sötningsmedel smakar som socker. Finns på nätet på allt-fraktfritt.

tonic

En god blandning kräver att du följer instruktionerna. Men oro dig inte för fel. Du kan testa dig fram Du hittar garanterat essenser som faller dig i smaken.

Du kan göra nästan vilken läsksort som helst. Champis och Sockerdricka är bara några av de läsksorter som du kan göra. Köp läskkoncentrat som de flesta tros gilla. Julmust är en populär essens.

Det finns olika smaker. hemläsk Aromhusets läskkoncentrat innehåller bara 20 % av den sockerhalt som vanlig läsk har. Finns i allt-fraktfritt webbshop.

Lär dig blanda drinkar inför festen

Kombinera gärna essensen indian tonic med alkohol. En bra gin kräver kunskap. Det finns kurser inom området att anmäla sig till. Du blir snabbt en skicklig hemmabartender.

Men vissa basingredienser behövs, förstås. Tillgången till en egen läskmaskin är oumbärlig. Den blir festens mittpunkt. Skapa de godaste dryckerna.

Alla har sina favoriter

Se till att ha allt hemma. Då ökar chansen till en riktigt lyckad fest. Men det är inte allt. Du måste ju också lyssna till dina gäster. Det finns dem som inte tål alkohol eller ens vill ha det.

Förbered festen rätt. Andra kanske tycker att maten har störst betydelse. Då är det bra om du har mer än salta pinnar att bjuda på. Läs på om vad som passar till vad.