Druvsocker skänker dig energi då du ska idrotta

Det är en spridd missuppfattning att druvsocker samt normalt socker kan vara samma. Däremot är druvsocker samma som det välkända glukos som också kallas dextros. Dextros eller glukos tillhör kategorin enkla sockerarter. Dextros går mycket snabbare ut I blodet är vanligt socker och ger därmed en snabbare energikick. Oavsett om man tränar mycket eller lite kan en dos dextros ge den extra energikick som kanske behövs.

Av druvsocker så kan du fort få mera energi.

vinbryggarsocker

Ibland behövs mer energi än som finns tillgänglig. Ibland känns helt vanliga sysslor som oöverstigliga hinder som du känner att du inte kan klara av utan hjälp. Då kan det vara bra att veta att veta att druvsocker kan vara räddaren i nöden.

Visserligen har kakor, bullar och godis mycket socker, men ett tips är att låta bli att stoppa i sig detta. Det är inga stora mängder socker vi talar om, ett litet piller dextros ger dig energin åter.

Kan någon frukt som vindruva skänka mej samma energikick som dextros?

Det heter ju druvsocker så du har slagit huvudet på spiken. Men man får äta bra många druvor för att få i sig samma mängd som finns i en liten tablett. Druvsocker är garanterat ett helt naturligt socker och skapat med fotosyntes. Druvsocker är ett klart bättre val jämfört med att äta godis, bullar eller kakor.

Koncentrerad glukos i tablettform är ett smidigt och enkelt sätt att justera sitt blodsocker. Det är lite otympligt att släpa runt med en bärkasse eller väska med vindruvor när blodsockret är lågt. Använder man dryck under träningspasset kan man blanda i en tesked eller 2.

Skaffa druvsockret på internet dextros billigt eller i ordinarie shop.

Det går snabbt att hitta olika bra druvsockerleverantörer. På nätet kan du i lugn och ro söka efter just det druvsocker du vill köpa och ofta fraktfritt. Tips: Leta efter enkilos påsar, de har ofta bäst prisbild.

Riskera inte att ditt förråd tar slut, köp flera påsar. Om du ska träna, dyka eller ha andra fysiska aktiviteter som kräver lite energikickar på semestern kan ett par påsar druvsocker vara en god idé