C-vitamin pulver kan vara viktigare än du tror

Ett äpple om dagen håller doktorn borta från magen Så kan det låta om man frågar någon om c-vitamin. Med tabletterna får man i sig vitaminet snabbt och enkelt.

Nu är det inte alla som faktiskt behöver ta vitaminet som tillskott, det är sant. Om du visste exakt vilken funktion som c-vitaminet fyller skulle du bli förvånad.

Fantastiska fördelar med c vitamin pulver som kosttillskott

Det är inte bara när du har drabbats av en förkylning som du kan satsa på att få i dig mer av c vitamin brus och andra kosttillskott som ger detta viktiga vitamin. Du kan c vitamin köpa i en hälsokost på nätet eller på apoteket. Allt-fraktfritt.se säljer det också.se är ett bra val. Denna produkt bör man ha hemma.

Många säger att vitamin c är det viktigaste som finns. Vissa menar att det till och med kan ta bort rynkor.

Om man stressar mycket så kan man ha ett extra behov av vitamin. Man tjänar på att äta det för att hålla sig frisk.

Det är numera känt att det här vitaminet kan bryta ner kolesterol till hormoner och faktum är att många av de symptom som vi förknippar med åldrande (rynkor, hjärtsjukdomar, infertilitet hos män och artros) faktiskt i själva verket kan vara tecken på c vitaminbrist!

mest

C-vitamin ger antioxidanter

C-vitamin är ju en antioxidant. Hur fungerar antioxidanter? Det motverkar helt enkelt oxidation på cellnivå. Oxidationen kan skada cellerna och därmed också kroppen och vår hälsa.
En del oxidation är onödigt åldrande, antioxidanter är viktiga för att inte åldras för snabbt.

Antioxidanten bekämpar exempelvis de negativa orsakerna av stress. kalciumaskorbat Med c-vitamin bryter du trenden.

Kan man bota allt med c-vitamin?

Nej det går givetvis inte men man kan gynna kroppen på andra sätt. Man kan alltså se till att man har en bättre grundhälsa och ett starkare immunsystem och därmed slippa diverse sjukdomar. Man mår bättre av vitamin helt enkelt.