Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

Kalas för familjen kan innebär alla tänkbara gäster. Då måste det finnas någonting som alla trycker om. Om du dukar fram sockerdricka blir alla glada. Sockerdrickan kan du hälla i bålet eller direkt i barnens glas.

Sockerdricka kan aldrig slå fel

champis

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. Det här är en klassisk svensk dryck. De varianter som säljs idag är lite annorlunda mot de klassiska sorterna.

En smak som uppskattas av alla. Den är enkel att tycka om. Köper du på flaska kan den bli söt. Då kan du istället välja att göra egen läsk och skapa sockerdrickan med mindre socker.

Aromhusets läskkoncentrat innehåller betydligt mindre socker. Aromhuset säljer också en serie produkter som är helt fri från socker. Du kan köpa produkterna hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Det har aldrig varit enklare att göra egen sockerdricka. Det enda som behövs är rätt essenser. Du kan styra smaken på det sättet. Var redo när det vankas fest.

Smaken i sockerdrickan kommer från päron och citron. Under förra seklet var det Saturnus som hade ledartröjan gällande hur sockerdricka skulle smaka. Aromhuset använder den smaken idag.

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Då kan du skala ner på koncentratet. Sedan är det bara att blanda. Inga barn ska dricka bål med alkohol i.

Hur mycket smaksatt mineralvatten kan du dricka?

Det finns ju de som varnar för sockerkonsumtionen och då tycks sockerdrickan vara en dryck som vi ska hålla oss borta från. Men så behöver det inte vara.

Om du ändå vill dricka läskEN så kan du prova Aromhusets smaker med mindre socker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. Sockerdricka pris Socker är inte bra i för stora doser, annars är det ingen fara. Det som spelar roll är mängden socker och hur ofta. De som kör på en sockerfri diet länge blir ofta bättre på att känna smak och då blir smakessenser ett välkommet inslag.

Tänk på detta när du serverar

Det handlar om presentation. Det är klart att den läsk man gör hemma inte ser ut på samma sätt som den i butik. Den kan fortfarande smaka bra. Ett sätt som blir bra är att servera i individuella glas.

Om du vill kan du servera från en kana, men det ser kanske inte så bra ut? Prova dig fram. Garnera gärna med olika tillbehör.

Smaken går väl ihop med citron. Det är bara fantasin, och smaken, som sätter gränserna. Att våga piffa till det med vågade smaker livar alltid upp den klassiska sockerdrickan.