Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Caramint.

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Caramint Shake N´ Vape e-vätska.se.

vape

E-juice är den vätska man blossar i e-ciggen i stället för att röka tobak tobakscigaretter. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Man tillverkar e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Smörkaramell med mint smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

Det nya sättet att sluta tobaksröka är med e-cigg. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken består av ånga från e-juice som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smaker av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Caramint förväntas bli aktuell då den har en ädel arom av Gammaldags mintiga smörkarameller. Det skall bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är från Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

Smaker för e-juice har vi framställt åt ett bolag i UK i många år redan nu. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Gert Strand AB köper nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Renheten är så stor att livslängden är 2 gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar aromer samt essenser över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-juice är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.