Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-vätska med smak av Energidryck.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Energidryck.se.

gör

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

En Shake N´ Vape e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-juice. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att sluta tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Aromer av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Energy har en smak av Energidryck. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan göra allt från design till personliga varumärken och aromer för kunder.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är 2 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

elcigg

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar flavours till spritdrycker, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.