Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Violtabletter e-juice till e-ciggen

Viol e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.

e-juice

Den vätska man blossar i e-cigaretter kallas för e-vätska eller e-juice. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Viol halstabletter smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigaretter är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Vanliga smaker på e-vätska är glass, bärblandningar, fruktblandningar och konfektyr.

Violtabletterna i små tablettaskar är hur Viol halstabletter smakar. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Våra flavours satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Smakupplevelsen på ångan från e-vätskan blir som bäst när nikotinet är helt rent.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat smaker sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Essenser för sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-vätska är populära inom Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.