Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Fläderblommor e-vätska till e-cigg

Svensktillverkad FillUp e-vätska med smak av Fläderblommor lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

Den vätska man röker i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-juice. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Fläderblommor smakämne. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg är ett sätt att lägga av med att röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smaker av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Fläderblommor har en smak av Fläderblommor. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi även leverera.

Nikotinbas av svensk kvalité producerar vi också. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar aromer till snaps, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén gillas av konsumenter. Smaker för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. De marknadsförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.