Allt-fraktfritt.se producerar samt säljer Gräddkola e-vätska till e-cigaretter

Gräddkola e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

shake

Den vätska man röker i e-cigg kallas för e-juice eller e-vätska. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Gräddkola FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. I Sverige heter systemet FillUp, känt från hembryggda likörer.

E-cigaretter har blivit det lätta viset att lägga av med att röka tobak. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

ungefär som Dumleklubba är hur Gräddkola smakar. Det skall bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt aromer från oss i många år. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi även leverera.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är 2,5 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

glycerin

I Svedala ligger Gert Strand AB som tillverkar aromer till candy shots, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av strösocker som skakar som strösocker, är en aktuell produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara marknadsförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.