Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Lakritsstång e-juice till e-cigg

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Svart mjuk lakritsstång.se.

e-cigg

E-juice eller e-vätska kallas den juice man röker (ångar) i e-cigaretter. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Svart mjuk lakritsstång smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. I Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

Många slutar röka med e-cigaretter för det funkar. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

50% av tobaksrökarna avlider så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Vanliga aromer på e-vätska är tårtor, vilda bär, fruktblandningar och läsk.

svarta mjuka lakritsstänger med stor fyllig lakritssmak är hur Svart mjuk lakritsstång smakar. Det skall bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan utföra allt från design till egna varumärken och aromer till kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i utbudet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

billiga

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har framställt aromer sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvaliteten gillas av konsumenter. Aromer för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 smaker.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.