Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Lakrits explosion e-vätska till e-cigaretter

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Smakexposion av lakrits.se.

vejp

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobaksprodukter. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Man gör e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Smakexposion av lakrits smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Många slutar tobaksröka med e-ciggen för det fungerar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

50% av tobaksrökarna avlider så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, tårtor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Lakrits explosion förväntas bli omtyckt enär den har en god arom av Lakrits och ännu mer lakrits och lite lakrits till. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi tillverkat åt ett bolag i UK i flera år redan nu. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Det vanligen nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

e-juice

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande fabrikant av smakessenser för destillerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Essenser till sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.