Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Gräddkola med mint e-juice till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Gräddkola med mint.se.

Den vätska man blossar i e-cigg kallas för e-vätska eller e-vätska. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

e-juice

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det nya sättet att lägga av med att röka tobak är med e-cigaretter. Ångan från e-cigg eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Smaker av fruktblandningar, nötter, tårtor, diverse sorters karameller, mentol och örter är vanliga.

Den nya FillUpen Gräddkola med mint har en smak av Gräddkola med en aning mint. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi tillverkat åt ett företag i UK i flera år redan nu. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Gert Strand AB köper nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Smaken är uppskattad av vejpare.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar aromer samt essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Företaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka bara säljs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.