Allt-fraktfritt.se lanserar sockerfri Julmust gjort på originalextraktet som uppfanns utav Harry Roberts 1922

Allt fler kolsyrar personlig läsk som är nyttig med läskmaskin och trycket har varit grandiost på Aromhuset att ta fram en mycket bra sockerfri julmust. Idag finns den och räcker till på köpet till hela 12,5 liter färdig Zero sockerfri julmust.

Julmust i butiken består av ca 1/10 socker, 1 1/2 hekto i en 1,5 liters flaska. Med Aromhuset Zero Julmust läskkoncentrat, där man tillsätter 4 cl till en liter, ser man med egna ögon att hur lite socker det kan vara – allt man häller i flaskan är 40 ml smakextrakt.

cola

Aromhuset har framställt läskkoncentrat för läskmaskiner sedan 1980.

Snart blir det jul återigen och då vill vi inmundiga Julmust. Under december är varannan läskedryck som säljs en julmust. Men vi vill helst undvika onödigt mycket socker och då är det ju inte alltid så praktiskt att kånka flaskor från butiker och varuhus.

Lösningen stavas läskmaskin och ett koncentrat som du kan nyttja efter egen smak. Att man utför en stor och kraftig insats för miljön är en ytterligare bonus.

Det finns välsmakande anledning att välja koncentrat för hemläsk. Den främsta är kanske att du på detta vis får en avsevärt godare läskedryck. Smakessenser är lätta att använda och de kan doseras på ett vis som passar dig bäst. Till på köpet så fungerar de fint med alla sorter av läskmaskiner.

Zero Julmust läskkoncentrat doseras 4 cl för 1 liter färdig sockerfri Julmust.

Julmusten följer Roberts originalrecept för i särklass bästa smak

När du handlar Aromhusets Zero läskkoncentrat för Julmust så får du en läskedryck som smakar så som den ska. Allt du behöver är en flaska med den klassiska aromen. Från en halvliter essens så får du 12.5 liter kolsyrad Julmust enligt originalreceptet från 1922.

Men du kan få mer om du av någon orsak vill ha en mildare arom genom att ta minskad mängd julmustkoncentrat. Koncentratet är redan drygt, en flaska varar till 12,5 liter i jämförelse med det vanliga 8 liter.

Det här är populärt med Zero Cola och Zero Indian tonic, ett flertal konsumenter använder halv dosering så en flaska räcker till 25 liter. Fastän att Zero Cola marknadsförs för dubbla svenska priset i UK blev den tilldelad utmärkelsen Amazon Choice 2017, 2018, 2019 och 2020.

Innovativa sätt att använda smakessenser på

Det är inte bara Julmust som blir enklare att göra om du har läskkoncentrat för din läskmaskin. Du kan ju till exempel göra ett eget Slush recept som smakar Julmust. Eller så kör du på Cola smak om du anser att Julmust och Slush icke går ihop.

Aromhuset, som även säljer 15 Slushkoncentrat, har tagit fram en ny metod att skapa Slush på någon minut, även sockerfri. Vilket i själva verket är omöjligt för socker behövs till att issörja skall slusha.

Metoden presenteras oxå den i webbshoppen allt-fraktfritt.se och bygger på köpta isbitar.

Så här gör man sockerfri Cola slush, detta går oxå med Zero Julmust

Bruksanvisning för egen osötad Cola Slush

Ta fram en ordentligt bra mixer med extra effekt
Häll i 392 gram isbitar (väg dem)
175 ml kallt vatten
33 ml Zero Cola läskkoncentrat från Aromhuset.

Kör mixern tills du har en fin Slush (issörja).
Färdigt.

Ingen väntan i långa tider med slushmuggar som skall frysas in, många kan serveras. Denna metod fungerar också vid café-servering i liten skala.

sodastream

Detta är så typiskt för Aromhuset. Finns inte en prima produkt alternativt rimlig metod så uppfinner man den.

Just nu jobbar Aromhuset på en ny serie smaker för bubbelvatten, här kommer man före hela bryggeriindustrin (Pripps, Spendrups, Pepsi, Coca Cola m.fl.) med något totalt nytt och jättegott. Projektet heter Sparkling Max och lär bli omtalat, kan hända sätta standard hur smaksatt mineralvatten skall smaka i framtiden.

Det är roligt att skapa egen läskedryck och du kommer snart att upptäcka att du kan kreera den idealiska drycken på detta sätt. Smaker för Sodastream, Vikingsoda, Aqvia och AGA kolsyremaskin är varierade och du kan faktiskt mixa dessa lite som du önskar.

Själv välja hur mycket kolsyra du vill ha eller mixa sockerfri Sockerdricka.

Julmust med lite mer kolsyra kan vara ett förslag alternativt så kör du med lite coolare inslag såsom apelsin.

Av läskkoncentrat så erhåller du en lemonad som är helt unik, det finns ett helt utbud. Dessutom så kan du kalkylera med att den är nyttigare. På så sätt att du drar ned på sackaros samt på andra onödiga ämnen.

Din familj och vänner kommer att värdesätta att du kan bjuda på så fräsch Julmust eller Cola, exakt det de känner för!

kolsyrat

Kolsyrade drycker du inte någonsin tröttnar på

Kanske har du känt dig irriterad mitt i sommaren när du ville ha Julmust och inte kunde få detta eftersom butikerna inte säljer. Eller så anser du att det bordsvatten som du handlar i affären inte är så mumsigt. Av läskkoncentrat så kan du få den förfriskning du vill ha då du vill ha den.

Därjämte så kommer du inte att tröttna på din egen hemmagjorda läskedryck. Den kan hela tiden omväxla smak och så kan du ändra styrka så att det blir mer eller mindre läsk alternativt mera eller mindre smaksatt kolsyrat vatten.

Matcha vilka aromer du väljer till läskmaskinen så du har för alla sammanhang

Då du köper läsksmaker till din läskmaskin så ska du passa på att välja dem som du har störst behov av. Det kan vara smart att variera lite. Ha Grape Tonic redo för helgens galej med vännerna och Cola och Julmust för familj eventet.

Du får prisvärd läskedryck som smakar bättre än det mesta som du kan inhandla i butiker och varuhus. Aromhusets läskkoncentrat finns på allt-fraktfritt.se har alltid originalextrakten som smakgivare.

Du bestämmer själv mängden kolsyra och styrkan på aromen. läskkoncentrat zero julmust Det blir god dryck till maten, till mellanmålet och då du bara känner för något som smakar bra och inspirerande.