Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med smak av Körsbär till e-cigg

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Körsbär.se.

e

E-juice hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så önskar.

Denna Körsbär FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

Det är enkelt att sluta tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Fruktsmaker, karamell-smaker, maträtter, choklad och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Körsbär har en smak av Körsbär med fruktig smak. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt flavours av oss i flera år. Bolaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan utföra allt från formgivning till egna varumärken och aromer åt kunder.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Smaken är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läsk till vispgrädde.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av strösocker som skakar som strösocker, är en omtyckt produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.