Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-juice med arom av Tropisk frukt för e-cigg

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Tropisk fruktmix.se.

e

E-vätska hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Tropisk frukt smakämne. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

E-ciggen har blivit det lätta viset att lägga av med att tobaksröka. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Aromer av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Efterfrågan på Tropisk fruktmix förväntas då en testpanel bedömer aromen av Tropisk fruktblandning med ananas som riktigt smaskig. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Våra aromer satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Tillverkare får gärna beställa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Vejpare uppskattar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt flavours sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvalitén gillas av konsumenter. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av socker som skakar som strösocker, är en populär vara.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.