Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor.

Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

Fillup

E-juice är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att tobaksröka tobak. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Åtskilliga slutar röka tobak med e-ciggen för det fungerar. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Otaliga går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Vätskan (e-vätskan) man röker (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga smaker på e-juice är glass, bär, fruktblandningar och läsk.

som svensk punsch eller arraksbullar är hur Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor smakar. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt smaker av oss i åtskilliga år. Med hjälp av våra flavours med ren och fin smak expanderade vår kund i UK rejält.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan göra allt från design till personliga varumärken samt aromer åt kunder.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar flavours till spritdrycker, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvalitén uppskattas av konsumenter. Smaker för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.