Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka produktsortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Persika.

Persika e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

elcigg

E-vätska eller e-vätska kallas den vätska man blossar (ångar) i e-ciggen. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigg är ett sätt att lägga av med att röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Vanliga aromer på e-juice är tårtor, bär, fruktblandningar och energidrycker.

Persika förväntas bli populär då den har en fin arom av nyplockad persika. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt bra svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

vape

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Essenser till sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av strösocker som skakar som strösocker, är en populär produkt.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.