Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett sluta röka tobak sortiment bland annat med den populära FillUp smaken Lakritsrulle.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Lakritsrulle godis.se.

vg

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad styrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

Denna Lakritsrulle FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Inom Sverige kallas systemet FillUp, känt från hembryggda likörer.

E-cigaretter är ett sätt att sluta röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Lakritsrulle godis förväntas eftersom en testpanel bedömer aromen av Godiset lakritsrulle som riktigt god. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Smaker för e-juice har vi framställt åt ett bolag i UK i många år redan nu. Företaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Fabrikanter får gärna handla våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Renheten är så hög att livslängden är Mer än två gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen på vejpen från e-juicen blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens ledande fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som socker, är en omtyckt vara.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två produktsortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som enbart säljs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.