Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka sortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape aromen Nyplockade hallon.

Hallon e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

diy

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobaksprodukter. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Man gör e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Nyplockade hallon smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det är enkelt att lägga av med att tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter röka tobak, men röken ersätts av ånga från e-juice som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Nyplockade mogna hallon är hur Hallon smakar. Det ska bli spännande att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi framställt åt ett bolag i UK i många år redan nu. Med hjälp av våra aromer med ren och aptitlig arom expanderade vår kund i UK rejält.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smaken på e-vätskan blir ännu godare.

I Svedala finns Gert Strand AB som tillverkar flavours till spritdrycker, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av socker som skakar som strösocker, är en aktuell produkt.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.