Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta röka sortiment bland annat med den populära FillUp aromen Violtabletter.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Viol.se.

e-juice

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobakscigaretter. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna Viol Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. I Sverige heter systemet Shake N´ Vape, bekant från hembryggda likörer.

Det nya sättet att sluta röka tobak är med e-cigg. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Många går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Smaker av fruktblandningar, nötter, tårtor, diverse sorters konfekt, mentol och örter är vanliga.

Viol smakar Violtabletterna i små tablettaskar. Det skall bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i många år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaklig arom expanderade vår köpare i UK stort.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Smaken på ångan från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är helt rent.

I Svedala ligger Gert Strand AB som tillverkar flavours till snaps, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Essenser till sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Smaker för kolsyrat mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka endast säljs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.