Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett lägga av med att röka produktsortiment bland annat med den populära FillUp smaken Jordgubbe.

Jordgubbe e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-vätska

E-juice hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Jordgubbe smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det fräscha sättet att lägga av med att röka är med e-cigaretter. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Jordgubbe förväntas då en testpanel bedömer aromen av Färska svenska fruktiga jordgubbar som mycket smaskig. Det skall bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och smaskig arom expanderade vår köpare i UK stort.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan göra allt från design till egna varumärken och aromer åt kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i sortimentet. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

e

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läsk till kolsyrat vatten.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten gillas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.